domingo, 1 de enero de 2012

Pronòstic pel dia 2 de gener de 2012.

Bona nit! Feliç any nou!

El primer dia de l'any ha vingut marcat per l'estabilitat en tota regla. Ha lluït el sol a quasi tot el territori amb molt pocs núvols tret del Pirineu, on hi ha hagut algún núvol alt que ha arribat a enteranyinar el cel. El dia de demà serà més mogut, amb precipitacions en forma de pluja i neu al Pirineu i amb possible regal a les comarques gironines degut a un front que ens creuarà

Pel matí farà basicament sol a gran part del territori, amb bandes de núvols alts que enteranyinaran el cel a gran part de les comarques de Barcelona i Girona, amb precipitacions de caràcter feble de cara al Pirineu, més a la vessant nord, amb una cota de neu baixant fins els 800 metres. A la resta sol amb núvols alts.

De cara a la tarda la inestabilitat al Pirineu anirà a menys però es podran reactivar precipitacions amb certa intensitat a les comarques de Girona, que podrien superar en alguns casos els 10 mm, amb tendència a desaparéixer de cara a la nit. A la resta núvols alts i cap al sud més sol.

Les temperatures demà tendiran a la baixa, amb l'entrada de vent del nord les màximes baixaran. Les mínimes a la costa demà es mouran en torn als 10-12ºC mentre que a l'interior d'uns 2-4ºC glaçant a àrees del Pirineu. Les màximes demà baixaran, amb valors a l'interior de 9-12ºC i a la costa d'uns 14-16ºC.

Els propers dies sembla ser que tornarà l'anticicló amb un ascens de les temperatures notable, fins aproximadament el dia de Reis. A llarg termini sembla ser que a mitjans de gener podriem tenir la primera entrada freda amb cara i ulls de l'any, pero encara és ciència ficció.

Salutacions!

No hay comentarios:

Publicar un comentario