sábado, 31 de diciembre de 2011

Pronòstic pel dia 1 de gener de 2012.

Bona nit! Desitjo que tingueu una molt bona entrada a l'any 2012!

El dia d'avui ha estat tal i com pronosticàvem. Ha lluit el sol a gran part de Catalunya, essent un dia molt agradable i tranquil, tret de la inestabilitat que ha afectat la cara nord del Pirineu com la Vall d'Aran i el Pallars Sobirà. Demà, primer dia de l'any, serà un dia similar al d'avui, amb estabilitat i unes temperatures primaverals.

Pel matí farà sol a gran part del territori, amb alguns núvols alts, si bé a punts de l'interior hi ha la possibilitat que apareixin boirines minses que tendiran a marxar de cara a migdia que seran de poca entitat. Al Pirineu, la inestabilitat a la cara nord anirà a menys tendint a la estabilització tot i que no es descarten alguns núvols compactes residuals, amb absència de precipitacions.

De cara a la tarda mateixa tònica que la del matí, amb la desaparició de les possibles boires matinals, amb bandes de núvols alts a les comarques de Girona i Pirineu, on seràn més compactes.

Les temperatures de demà seran primaverals, amb un ascens sobretot les màximes. Les glaçades quedaran restringides a punts del Pirineu pero difícilment glaçi a l'interior amb valors que es mourien dels 2-6ºC i a la costa entre els 10-12ºC, puntualment més baixes. Les màximes demà incrementaran una miqueta més que les d'avui, on a la costa es podrien arribar als 18-19ºC i a l'interior fins els 13-14ºC.

Els propers dies sembla ser que ens arribarà un front que afectarà les comarques del Pirineu i, és possible que les comarques de Girona, amb un descens de la cota de neu. A llarg termini dominarà l'anticicló amb una hipotètica entrada freda per mitjans-finals de mes, però encara queda molt lluny.

Salutacions i feliç any 2012!

No hay comentarios:

Publicar un comentario