jueves, 29 de diciembre de 2011

Pronòstic pel dia 30 de desembre de 2011.

Bona nit!

El dia d'avui s'ha presentat tal i com esperàvem. A gran part de Catalunya ha lluit el sol tant al matí com a la tarda, a estones esterbolit per núvols alts a excepció del Pirineu on a les zones de la Vall d'Aran i nord del Pallars Sobirà ha nevat per sobre de 1300 metres. Demà el dia serà basicament molt similar al d'avui, amb restes d'inestabilitat a la cara nord del Pirineu del front que ens ha creuat avui.

Pel matí farà basicament sol, potser enterbolit a gran part del terç nord per núvols alts que enteranyinaran el cel, amb possibilitat de boirines a l'interior com a indrets de la plana de Lleida o de Vic amb tendència a dissipar-se de cara a migdia. Al Pirineu, sobretot la cara nord, continuarà la nevada per sobre d'uns 1300 metres d'alçada; els cims podrien quedar ben emblanquinats.

De cara a la tarda continuarà la mateixa tònica de sol amb núvols alts, amb les boires ja dissipades i una disminució de la inestabilitat al Pirineu, quedant ennuvolat amb probabilitat de nevades ja més febles i molt més locals.

Les temperatures demà seran més o menys com les d'avui, amb glaçades a l'interior on es podrien moure en torn als 0 a -2ºC, més baixes al Pirineu on es podria arribar als -5ºC mentre que al litoral es mourien entre els 6-7ºC. Les màximes demà seran similars a les del dia d'avui amb valors de 15ºC a la costa i 8-10ºC a l'interior.

Pels propers dies és probable que la inestabilitat del Pirineu continui, però més feblement mentre que a la resta sol i temperatures agradables. A llarg termini sembla ser que l'anticicló serà amb nosaltres bona part del mes de Gener amb absència total d'inestabilitat.

Salutacions!

No hay comentarios:

Publicar un comentario