domingo, 15 de julio de 2012

Pronòstic pel dia 16 de juliol del 2012.

Bona nit!

Avui el dia s'ha presentat tal i com marcaven els models, tot i que he tingut una petita sorpresa a alguns indrets del litoral de Barcelona. Durant el matí ha lluït el sol a moltes comarques catalanes, tret del litoral on persistien alguns núvols baixos que feien una mica la guitza. A la tarda el cel s'ha aclarit, però ja de cara a la nit, el cel s'ha carregat de núvols al litoral de Barcelona i ha deixat alguns plugims a indrets del Barcelonès i Baix Llobregat, on la dada més destacable són els 2 mm que han caigut a Castelldefels o els 0,3 mm a la zona del Poblenou de la ciutat comtal.

Demà al matí ens aixecarem amb sol a gran part del territori català, encara que al litoral de Barcelona i Tarragona tindrem presència de núvols baixos que taparan una miqueta el cel, però en menor mesura que les d'avui al matí. A la resta de territori, sol, ambient agradable i cel serè a moltes contrades.

De cara a la tarda sembla ser que s'obrirà el cel a moltes comarques del litoral de Barcelona i Tarragona amb un sol que seguirà present a la resta de territori, com a l'interior i Pirineu. A la nit sembla ser que el cel es tornarà de carregar de núvols baixos en especial al litoral de Tarragona i alguns indrets de Barcelona, degut a que el vent girara al sud-est i es carregarà l'ambient amb més humitat.

Les temperatures demà baixaran una miqueta més que les d'avui, amb màximes que es mouran al voltant de 20 a 25ºC al litoral, més baixes allà on hi hagin núvols baixos i amb valors de 25 a 30ºC a l'interior de Lleida, Tarragona i Girona. Les mínimes estaran al voltant dels 18-20ºC a la costa i de 14-16ºC a l'interior, més baixes al Pirineu.

De cara als pròxims dies ha de dominar l'estabilitat amb l'anticicló assobre nostre, però de cara a finals de setmana, en especial divendres i el cap de setmana sembla que pot haver canvi de temps interessant. Ja ho anirem confirmant aquesta setmana amb les actualitzacions dels models.

Salutacions!

No hay comentarios:

Publicar un comentario