lunes, 16 de julio de 2012

Pronòstic pel dia 17 de juliol del 2012.

Bona nit!

Avui el dia se'ns ha presentat una mica menys acertiu del que pronosticaven els models meteorològics, sobretot en referent al tema dels núvols baixos, on ha lluït més el sol durant tota la jornada. Al matí ha fet sol, si be amb algún nuvolet baix per decorar a punts de la costa central i ja de cara a la tarda, els núvols baixos han fet presència a punts del litoral de Tarragona i la Costa Daurada, però amb menor intensitat del que es preveia ahir. Demà ja el dia canvia cap a la millora absoluta.

Al matí de demà lluirà el sol a tota Catalunya, ja sense presència de núvols baixos arreu del territori que faran d'un matí amb molta estabilitat amb el que podriam anomenar cel ras. Matí de platja en tota regla.

De cara a la tarda seguria la mateixa tònica de sol generalitzat arran del país, amb un ambient molt agradable sense la presència de núvols baixos que hem tingut aquests dies que feien una mica la guitza a punts del litoral català.

Les temperatures demà pujaran notablement, amb uns valors que es mouran al voltant dels 26-28ºC al litoral en quant a màximes i a l'interior rondarien els 30-32 i fins i tot 34ºC sobretot a la plana gironina i interior de Barcelona. Les mínimes seran tropicals a molts indrets de la costa, entre els 20-22ºC i d'uns 14-16ºC a l'interior, més baixes al Pirineu.

De cara als propers dies sembla que continuarà la tònica de temps molt estable amb un possible canvi de temps a finals de setmana, que sembla que es va confirmant.

Salutacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario